Test eget personale for covid-19 med spyttest for at sikre deres sundhed

Corona har specielt ikke været en nem tid for nogle. Det gælder specielt også arbejdspladser og deres personale. Nu er der blevet åbnet op igen for mange ting, men ikke uden konsekvenser. Man skal have en gyldig negativ test, for at kunne lave mange ting. Så alle bliver testet, køerne er lange og det gør livet lidt sværere for alle, fordi man ikke vil bruge sin fritid på det. Men nu kan man teste eget personale. Læs mere om dette her og hvorfor det er vigtigt for personalets sundhed.

Test af dit personale

Det har helt sikkert ikke været nemt de sidste par uger, hvor der har været lange køer til testene og folk har stået i timevis og er blevet sendt hjem uden test. Men nu er flere skoler og arbejdspladser begyndt at bruge selvtest, hvor man altså tester sig selv.

Det er ret så smart, fordi man på bare 15 minutter kan teste enten sig selv eller hele personalet. Det gør livet en del nemmere i denne periode, fordi man netop ikke skal spilde sin fritid på at stå i kø for at blive testet flere gange om ugen i flere timer.

Det vil netop derfor være en meget god ting at få det den her selv spyttest, da det gør det en del nemmere for både dig selv og resten af personalet. Det kan gøres på arbejdspladsen, det er nemt og ikke helt dyrt. Det er i hvert fald pengene værd, når man tænker på, hvor meget tid man sparer på det.

Gør personalet gladere

Glæde medvirker til dit personales generelle sundhed. Det er klart, at når man fjerner sådan en irriterende ting af hverdagen, som at bruge timer på at stå i kø og få test, gør det alle gladere. En selvtest bliver også vist inde på sundhed.dk ligesom en normal test gør, og man kan derfor også bruge testen, til at tage til frisør eller lignende. Så testen er altså lige så sikker, som de normale lyntests er.

Derfor er det helt klart det værd, når man får et personale, der pludselig får mere fritid. Corona har været og er slem nok i forvejen, og det gør det specielt ikke nemmere at skulle spilde sin fritid på at stå i kø for en test. Men der er jo både skoleelever der skal testes, folk der skal på arbejde, folk der tager en test inden de ser familie eller venner og folk der tager en test for at tage til frisør eller tatovør. Så det klart der er mange mennesker.

Men en selv spyttest er penge værd, og alle dine medarbejdere vil sætte pris på det. Selvom det ikke er sjovt at teste sig selv, er det en del nemmere og det er specielt heller ikke så slemt igen.