NC Gulve bruger kun bæredygtigt slibepapir og alle vores biler er elbiler

Som boligejer har du meget at se til. Regningerne skal betales, du skal deltage i de lejlighedsvise foreningsmøder, og hvis du står over for en renovering af dit hjem, skal du have fat i håndværkere, som specialiserer sig inden for den givne renoveringsform.

Gulvslibning virker måske som en uoverskuelig opgave. Men hyrer du det rette firma, behøver du hverken at bekymre dig om en langtrukken proces eller om at skulle tømme bankkontoen i forbindelse med slibningen. Du kan dertil glæde dig ved, at der i dag findes gulvslibningsfirmaer, som ikke alene er effektive, men som også sætter stolthed i at udføre din gulvslibning så bæredygtigt som muligt.

 

Den bæredygtige løsning

 

ncgulve.dk kan du læse alt om virksomheden NC Gulve. Virksomhedens mange kvaliteter omfatter blandt andet, at de udelukkende benytter sig af bæredygtigt papir i forbindelse med slibningen af dine gulve. Desuden kører alle virksomhedens medarbejdere i elbiler, og derfor er NC Gulve det helt rette valg for dig, som prioriterer klimabevidste renoveringer.

 

Yderligere grunde til at vælge NC Gulve

 

Udover NC Gulves bæredygtige tilgang til deres arbejde, er der yderligere fire gode grunde til at vælge netop denne virksomhed i forbindelse med gulvslibningen i dit hjem.

For det første har NC Gulve mere end 500 tilfredse kunder. Dét skyldes, at de NC Gulve aldrig forlader en opgave, før du har godkendt opgavens resultat. For det andet kører NC Gulve på hele Sjælland; for det tredje tilbyder de hele tre års garanti på enhver udført opgave; og for det fjerde giver de dig et uforpligtende tilbud senest 24 timer, efter du har henvendt dig til virksomheden.

 

Processen

 

Når NC Gulve foretager en gulvslibning af dine trægulve, sker det i en proces med to eller tre stadier. Først laver de en grov afslibning af gulvene, som indbefatter fjernelse af både den gamle overfladebehandling, eventuelle ujævnheder og hakker og ridser. Hvis dine gulve er meget medtagne, efterfølges den grove slibning af en mellem slibning. Bagefter kommer den fine slibning, som medfører en blød og helt glat gulvoverflade. Når gulvenes slibningsproces er færdig, fuldføres opgaven med en overfladebehandling. Den rette overfladebehandling vil altid afhænge af, hvordan du har indrettet dit hjem. Hvis du er i tvivl om, hvilken overfladebehandling du skal vælge, kan du med fordel spørge din NC gulvmand til råds. Du kan også ringe eller skrive til firmaets kundeservice. Medarbejderne sidder klar til at hjælpe dig hele døgnet rundt.