Optimer din hverdag med fjernbetjent belysning

LED strips er en stigende populær løsning, når mange skal vælge løsninger for belysning i hjemmet. Det giver også mening, da løsningen med LED strips er super smart og fleksibel, da de stort set ikke fylder noget og kræver absolut minimum af plads. Du kan se det hos Easy-light.dk.

Du kan typisk få to forskellige slags LEd strips. Den ene type er med et normalt og typisk skær. Dette kan du typisk justere mellem kold og varm belysning fra blåt til orange. Det er smart, da du fx om aftenen kan skifte til en mere varm glød for at skabe hygge.

Den anden er med RGB farver, hvilket betyder, at de kan lyse i mange forskellige farver fuldstændigt ud fra ønsker og behov. På den måde kan du fx i højere grad ramme lige netop din stil, og justere farven på lyset, så det passer perfekt ind med alle de andre ting i rummet.

Fjernbetjen LED strips fra sofaen

Med mange LED strips med RGB følger en smart fjernbetjening med, så du har mulighed for at justere lyset på afstand. Her har du typisk mulighed for både at justere styrken på lyset og farven.

Det kan være den sidste optimering i din hverdag, næst efter tilføjelsen af LED strips, du måske ikke vidste, at du manglede. Det er en smart løsning med en fjernbetjening til din belysning. Som lyset ændrer sig udenfor i løbet af dagen, kan behovet for at ændre belysningen opstå. Det kan være, at du har brug for kraftig arbejdslys i køkkenet, når du står og laver mad, men at lyset gerne må være mere varm hyggebelysning om aftenen, så der blot er en fornemmelse af lys, selvom du ikke befinder dig i rummet.

Sæt strips op flere forskellige steder

Det smarte er, at når du vælger at købe LED strips, får du flere meter i en pakke. De skal ikke hænge sammen, og du kan derfor klippe den ud i flere dele, og hænge disse op rundt omkring, hvor du ønsker belysning. På den måde får du hurtigt flere meter til at række til hele hjemmet, og du har mulighed for at fjernstyre dem alle med den medfølgende fjernbetjening.

Du kan fx vælge en pakke med fem eller ti meter, og det er rigeligt til de fleste, for at få det til at række til flere rum i hjemmet. På den måde er det ligeledes en billig løsning.