Brug miljøvenlig emballage og styrk virksomhedens CSR

I de seneste år har der været stor fokus på virksomheder og deres sociale ansvar, og disses ansvar overfor miljøet. Corporate Social Responsibility, eller CSR som det også forkortes, har været på dagsordenen i mange store og små virksomheder, da det er et vigtigt værktøj, der kan være med til, at styrke brandværdien og sende de rigtige signaler til kunder og samarbejdspartnere.

Det er vigtigt at vi alle, store som små, virksomheder som privatpersoner, tager vores ansvar seriøst og derigennem tænker mere bæredygtigt for, at passe på vores miljø. Naturkatastrofer og ekstremt vejr ses oftere og oftere, og vi har alle set skræmmende billeder af de store mængder plastik, der fylder havene på Jorden og ødelægger dyreliv samt økosystemer – Læs mere om miljø her.

Gør en forskel med miljøvenlig emballage

Hvis jeres virksomhed har meget emballage, kan virksomhedens CSR virkelig styrkes ved brugen af miljøvenlig emballage. Miljøvenlig emballage gør nemlig en stor forskel, i forhold til traditionel emballage. Denne miljøvenlige emballage er oftest fremstilles af genbrugte materialer, hvilket er med til, at minimere belastningen af miljøet. Uanset hvilket type emballage virksomheden bruger, kan der næsten altid findes et bedre alternativ.

Ved at skifte til den miljøvenlige emballage styrker I ikke kun jeres CSR udadtil til jeres kunder – jeres medarbejdere vil også nyde godt af tiltaget. Undersøgelser viser, at ansatte i virksomheder med en stærk CSR profil, ofte er stolte af deres arbejde og oftere går det ekstra skridt, når det er påkrævet. Der er derfor adskillige fordele for virksomheden, der har en stærk CSR profil, og der vil, i de fleste tilfælde være nye områder, hvor der kan sættes ind og tænkes mere på bæredygtighed og miljø.

Til slut vil vi blot nævne, at virksomheden ikke skal være bange for, at vise hvor man har indført bæredygtige eller miljøvenlige arbejdsgange. Det er noget kunderne ser efter og kan være med til, at sikre at jeres virksomhed bliver valgt over konkurrenterne.