Brug digitale firmastempler for miljøet skyld

Vi skal passe bedre på miljøet. Det er noget vi alle godt er klar over og det bliver skam kun gjort endnu mere tydeligt for os, hver gang vi åbner for nyhederne eller høre om, hvordan isen smelter oppe nordpå. Men hvordan passer man egentlig lige godt på miljøet? Jobbet skal jo stadig passes ordentligt – og så skal den nye måde at gøre tingene på desuden også være nemt og lige til.

Med digitale firmastempler kan du faktisk gøre en hel del til for at være god ved miljøet på din arbejdsplads. Alle små skridt gælder så hvorfor ikke starte med digitale firmastempler?

Kig mere på https://nydanstempler.dk/da/ for at se dine muligheder.

Spar på papiret og miljøet

Når du går væk fra at bruge fysiske firmastempler til digitale firmastempler, så sparer du en hel del papir. Nu er det nemlig ikke nødvendigt længere at skulle printe alting ud blot for at få dit firmas logo eller navn stemplet på papirerne.

Vi tænker sjældent over det, men en enkel firmaplads bruger utroligt meget fysisk papir hver dag – og meget af dette bruges kun i meget kort tid. Det ender meget ofte i en eller anden skraldespand. Måske er dette en papirskraldespand, hvilket selvfølgelig gør det en smule bedre. Men det ville nu være allerbedst, hvis de papirer aldrig nogensinde var printet ud.

Interesseret i servicebranchen? Se artiklerne på Servicenews.dk

Alting er digitalt i dag

Alting er alligevel digitalt i dag, så hvorfor ikke også benytte sig af digitale firmastempler? På mange måder ville det faktisk gøre tingene en hel del nemmere for dit firma. Og så vil det måske endda komme til at spare firmaet rigtig mange penge på lang sigt, når i ikke længere skal ud og købe flere tons papir og blæk hjem hvert år.

Med digitale firmastempler kan du og dine medarbejdere hurtigt og nemt få stemplet jeres papirer online og få sendt dem afsted til den person, som har brug for papirerne.