Crown Prince Frederik of Denmark inaugurates Horns Rev 2

On 17 September, 30 kilometres from shore, on the accommodation platform in the North Sea with a view of 91 turbines, HRH Crown Prince Frederik of Denmark will put Horns Rev 2 into operation together with Lars Løkke Rasmussen, Prime Minister of Denmark, and Connie Hedegaard, Minister of Climate and Energy.

http://www.dongenergy.com/Hornsrev2/EN/News/Horns_Rev_2_News/News/Pages/Crown_Prince_Frederik_of_Denmark_inaugurates_HR2.aspx

I dag indvies verdens hidtil største havvindmøllepark, Horns Rev II, der ligger udfor Esbjerg. Parken kan levere strøm til, hvad der svarer til elforbruget på Fyn.

Grøn strøm til godt 200.000 danske husstande. Det vil den nye danske havvindmøllepark Horns Rev II producere fra på torsdag, når DONG indvier den nye park. Parken er Danmarks niende havvindmøllepark – og der er flere på vej.

Parken producerer strøm svarende til forbruget i 200.000 husstande. Parken forventes i et normalt år at producere 800 GWh. Horns Rev II er placeret vest for Blåvands Huk med 30 km afstand til land og 60 km til Esbjerg Havn.

http://www.dongenergy.com/Hornsrev2/DA/Pages/index.aspx

credit: DONG

Skriv et svar